14 maart 2020 Ben

Update Corona virus

Gezien de huidige ontwikkeling van het Coronavirus en de duidelijke maatregelen van de Rijksoverheid is er geen andere mogelijkheid:

De dansschool is gesloten tot 1 september!

Maar wij hebben van de Gemeente wel toestemming gekregen om buiten lessen te verzorgen.

Er geldt een maximum van 7 personen per les voor de sololessen en 3 paren per les voor de partnerlessen. Je kunt je inschrijven voor één van de lessen. Voor het programma kijk onder het kopje “lesrooster”.

De lessen zijn wel onder voorbehoud (vanwege het weer) en zullen op de dag zelf worden bevestigd of geannuleerd (via de groeps-app).
De lessen starten vanaf dinsdag 19 mei 2020. Wil je aan een les meedoen? Stuur dan je mobiele telefoonnummer naar ben@dansida.nl en de les waar je aan mee wilt doen. Dit hoef je alleen maar de eerste keer te doen (datum en tijd). Dan voegen wij je toe aan de desbetreffende groeps-appVervolglessen kun je dan zelf aanmelden via de desbetreffende groeps-app. De lessen worden ook opgenomen (alleen de docent is te zien), zodat je de lessen ook via YouTube kunt bekijken en meedoen.

Je kunt de regels lezen in bijgevoegd document. De tuin is te bereiken via het hek aan de achterkant van de dansschool (Drift-zijde).
Zumba en pilates leden kunnen betalen via hun stempelkaart of een Tikkie in de groeps-app. Alle leden die contributie betalen voor stijldansen, salsa en argentijnse tango kunnen gratis meedoen. Iedereen kan zich inschrijven voor alle lessen.
Heb je vragen? Bel gerust!

Houd de website en Facebook in de gaten. En wil je de mailing van ons ontvangen met alle nieuwe video’s? Stuur dan een mailtje naar marike@dansida.nl. Zet daar ook even bij in welke danssoorten je interesse hebt.

Reglementen: